BOATS BG е официален дилър на сонари и навигации LOWRANCE и SIMRAD .

Предлагаме Ви да се снабдите с най – новите модели на ЦЕНИ НА ВНОСИТЕЛ!

За всеки закупен фишфайндер с GPS получавате БЕЗПЛАТНА карта на Черно море и язовирите в България. Всички сонари са преведени на български език с безусловна гаранция!

Потопете се в най – новите технологии с лесния за използване Touch-Screen екран на сонари LOWRANCE HDS GEN 3 с плъзгащи менюта, изкачащи прозорци и светкавично бързи реакции. Бъдете сигурни, че сонарът Ви ще свърши всичко бързо и надеждно с минимални усилия от ваша страна. Тези серия сонари LOWRANCE е със супер прецизна вградена GPS антена, вградена система StructureScan HD, вграден BroandBand сонар (2D сонар с възможност за маркиране, изобразяване на риби и подводни структури, дори при висока скорост на дълбочина почти 1000м.). LOWRANCE GEN 3 са с вграден WiFi, Track Back функция и възможност за споделяне на карти.

hook_zpsvr9kyjlilowrance-hds-gen2-touchhds-gen2

За по-непретенциозните ни клиенти , предлагаме страндартната версия на сонарите с обикновено меню с копчета, в който обаче са събрани всички доказани технологии и най – новите функционалности за всеки риболовец – LOWRANCE HOOK предлагат CHIRP сонари с DownScan Imaging , което най- добрата комбинация за обстойно разглеждане на дъното, показвайки ви дори най-дребните детайли.

Друга, изключително надеждна и качествена марка сонари е SIMRAD – уникална комбинация от Chirp сонари, чартплотери и GPS навигатори. Тези сонари са предвидени, както за вграждане, така и за монтаж на стойка. Една от най – използваните марки от много професионални риболовци по света.

nse12-1-left_lgsimrad_nss9_evo2_new_11-13-thumb-465xauto-8288sonar_mfd_13849_gallery

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.