Boats.bg  предлага за всички любители на риболова – електрически тролинг мотори от Motorguide!

Boats.bg е официален дилър на Motorguide , Mercury и Lowrance!

При нас можете да получите оферта и информация за всички модели на конкурентни цени!

Motorguide е световно известен лидер в производството на електрически извънбордови мотори.

Фирмата започва производството си през далечната 1960г. и от тогава не спира да изненадва запалените риболовци с иновациите си!

Модела XI5 е мечта на всеки запален риболовец! Един диамант в огърлицата на Motorguide!

Xi5 wireless trolling motor

тролинг мотор

Възможности за монтаж:
• Безжичен педал / Bow Mount
• Безжичен педал и GPS контролер / Bow Mount (За GPS моделите)

MotorGuide са горди да въведът новия Xi5 безжичен тролинг мотор! The xi5 бележи важен етап в тяхната история. Това е значително технологично постижение със значителни инвестиции  за проектиране, инженеринг и производство на най-добрите в класа тролинг мотори.

Xi5 е проектиран да надмине очакванията и на най-изтънченият рибар! Той е проектиран да бъде надежден всеки ден и траен в дългосрочен план. За разлика от конкуренцията, новият Xi5 включва възможност за безжична връзка, което позволява на рибарите да имат пълен контрол над управлението от всяка точка на лодката. Pinpoint GPS модула ви позволява да се съсредоточите върху риболова и същевременно да използвате редица GPS функции, като котва, функция за заключване, запис на маршрути и много други.

Motorguide XI5 се предлага както за сладка вода така и за солена!

Електрическите двигатели на MotorGuide са леки, безшумни , изключително лесни за управление и невероятно здрави!  Единствено тролинг моторите на Motorguide могат да ви накарат да се чувствате сигурни в избора си!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.