Лодки България – Изберете качествена лодка от BOATS BG.

 

Тук може да избирате от над 10 от най-известните марки надуваеми лодки RIB’s (РИБ)  в България и по света: ARIMAR, SOLEMAR, BRIG, BSK SKIPPER, LOMAC, MARVEL, MERCURY, MOSTRO, SCORPION, SOLEMAR, VALIANT, ZODIAC.

Освен Риб (Rib’s) лодки, от нас може да закупите и оборудвате и моторна яхта или стъклопластова лодка за риболов на утвърдени марки като QUICKSILVER, BOSTON WHALER, BAYLINER, MERIDIAN.

Направете избора на нова  надуваема лодка лесен и приятен. Сравнете всички модели надуваеми лодки в BOATS BG ( Lodki BULGARIA ).

Изберете Вашата лодка от нас и не се притеснявайте за нищо!

BOATS.BG може да ви предложи всякакъв вид аксесоари и допълнително оборудване. Нашия онлайн магазин е ТУК . Можете да разчитате изцяло на нас, тъй като ние разполагаме с оторизиран сервиз за лодки и извънбордови двигатели и сме на среща по всяко време! С нас не мислите за нищо! Можем да транспортираме вашата лодка, да я зазимим или подготвим за новия сезон! Избирайки нас вие избирате спокойствие! Желаем Ви успех с избора на лодка и двигател. Независимо дали ще ги закупите от нас, ние сме на среща да помогнем винаги!

BOATS.BG e oфициален представител и ексклузивен вносител за България на изключително реномираните в цял свят марки – SOLEMAR, MOSTRO, MARVEL, BSK- SKIPPER. 

 

***Оторизиран дилър в България на лодки LOMAC, HIGHFIELD, BRIG, MERCURY, ZODIAC, BARK, QUICKSILVER, VALIANT, BAYLINER. 

 

***Оторизиран дилър в България на сонари и навигации LOWRANCE, SIMRAD, HUMMINBIRD. 

 

***Оторизиран дилър в България на извънбордови двигатели MERCURY, YAMAHA, HONDA, SUZUKI, както и на електрически мотори MotorGuide и Minn Kota.